Januar 2010

Photos: tekst

Heisann!
Tidligere idag har jeg tatt noen bilder, jeg tok bare fire som jeg ble fornøyd med da. Men jeg tok egentlig flere. Jeg har vært å handlet litt med mamma, også fikk jeg endelig kjøpt meg en ny mascara fra One by One. Jeg kan sikkert lage en omtale om den en gang, men nå skal jeg ut å kose meg med gode og varme baguetter. Hadebra!
Hva synes du om bildene?

Outfit inspirations

Heisann!
Da har jeg skikket litt på outfitser på weheartit, jeg så maange fine antrekk som jeg da ble ganske inspirert av. Så jeg tenkte å vise dere dem. Akkurat nå sitter jeg å ser på tv,så har jeg ikke noe å gjøre i hele dag, derfor kommer jeg sikkert til å blogge mer senere idag. Snakkes, hadefint!
Jeg synes disse fire antrekkene er super fine + stilen disse fire jentene har er utrolig tøffe! 
Hva synes dere om disse antrekkene?

Tips til videoblogging?

Hallo. Nå har jeg akkurat sett ferdig en episode av One Tree Hill. Elsker bare den serien, verdens beste! Så har jeg bare slappet av hele dagen + skole da. Jeg har mange ganger kjempe lyst til å lage videoblogger, fordi det synes jeg er kjempe gøy! Men når jeg ikke har noe å videoblogge om, er det jo ikke gøy for både meg og dere. Så håper jeg at dere skriver et eller flere tips til meg. Da kommer jeg til å lage flere videoblogger enn det jeg gjør nå for tiden. Jeg er utrolig sliten, så tror jeg skal slappe av ganske mye idag, også ut en tur senere idag. Hadefint!


Bare et random bilde egentlig som jeg tok for en stund siden, MEN.
Hva vil du jeg skal videoblogge om?

Beste klassen

Heyhey. Idag har jeg egentlig hatt en bra dag, vi har overrasket læreren vår (vikaren vår egentlig) siden han hadde bursdag, det var utrolig koselig. + at vi laget et brev med stort ark til den egentlige læreren vår. Han er da syk, så vi har laget et god bedring kort til han med bilde av oss på. Vi var ute å tok bilder istad, så vi skulle velge èt å bruke på brevet. Men jeg tenkte å legge ut noen av dem, å vise dere min fantastiske klasse. Hehe, så snakkes vi imorgen. Hadebra.


Litt dårlig kvalitet, men jeg redigerte dem svart/hvitt fordi jeg synes det var finere. De var egentlig i farge.


Hva synes du om bildene?

Rosa/Svarte Converse

Heihei. Nå har jeg akkurat spist pizza, skal snart ut en bitteliten tur, fordi det er sinnsykt fint vær! Men får ikke bli ute så lenge, fordi jeg skal på fotball trening, kommer til å bli såå varmt å trene i dette været! Er seriøst litt over 21 grader i skyggen her ute! Sorry for at jeg ikke blogget igår, var himla sliten, orket nesten ingenting. Men skal prøve å bli bedre. Og, sorry for kjedelig innlegg for tiden, men jeg skal prøve å lage litt flere interresante innlegg neste gang. Vi snakkes imorgen, så håper jeg du får en fin soldaag! 

 

Så har jeg utrolig lyst på converse, men vet ikke hvilken farge jeg har mest lyst på. Jeg har jo kikket mest på rosa og svart, derfor lurte jeg på hvilkene dere synes er finest av disse to? hvis dere synes noen andre farger også er fine, er det bare å si det til meg, siden trenger noen tips til hvilken farge jeg skal ha! Synes converse er noen utrolig fine sko.

Hvilken farge synes du er finest?

Beste helgen

Heihei! Nå har jeg nesten akkurat kommet ut av dusjen, sitter på rommet å hører på musikk. Har vært med Elise hele helgen, først reiste jeg til henne på fredag og sov der også reiste vi på Maxis og koste oss og gikk noen turer. Også på lørdag var vi på båttur sammen, utrolig koselig. Så sov jeg der en natt til. Vi tok masse bilder, men orker ikke å legge ut alle nå. Men jeg skal begynne på headeren idag eller imorra tror jeg, fordi jeg må jo nesten gjøre det snart. Haha, men skal begynne bittegrann på den idag. Men vi snakkes, sorry for at jeg ikke blogget før idag, fordi jeg ikke hatt muligheten siden jeg var hos elise, men koste meeg skikkelig. Så bloggingen ble idag, snakkes imorra, hadefint!Herlige gull!
Hva har dere gjort i helgen da? 

Deilig vær

Hei alle sammen! Idag har jeg vært på skolen som vanlig, også da jeg kom hjem gikk jeg og lillesøstrami ut og hadde en bitteliten piknik. Vi spiste noen baguetter som vi kjøpte tidligere idag. De er utrolig gode! Så har vi bare kost oss med musikk og sola ute. Tror kanskje jeg skal lage sminkevideo neste gang det blir videoblogg ,fordi noen ville at jeg skulle lage. Så har jeg litt lyst selv også, så tror jeg lager neste gang. Men må gå nå, så snakkes vi i morgen! Hadebra.


Cola og isteee ♥♥♥


NAM.


så litt skalla ut der, men hadde hestehale.. 


Har dere også hatt en kjempe fin dag i sola?:)

Topp 3 renseprodukter

Heihei, nå har jeg da laget en videoblogg til dere. Jeg har faktisk fått laget to videoblogger denna uka, og det synes jeg er utrolig gøy bare jeg får noe å videoblogge om. Så ja. Senere idag skal jeg til Mari også reiser vi sammen til Kroa så blir jeg der til ca klokka ni. Blir utrolig koselig, er ganske lenge siden vi har vært med hverandre nå. Tenkte også at jeg skulle rydde litt før jeg reiste til hun, så jeg får blogge litt fort. Vi bare snakkes i morgen, så håper jeg du liker videoen. Hadefint! 

Noe dere har lyst å se på neste videoblogg?

NYX cup cake gloss

Heihei. Nå har jeg da vært innom cherryculture og skikket litt på NYX sminke. Fant ikke sånn veldig mye spesielt jeg hadde lyst på, men fant noen lipglosser/lipbalmer som da var formet i en liten cup cake boks. Synes de er utrolig tøffe og søte, + så lukter det sikkert kjempe godt! Har luktet på noen før, og lukter utrolig godt, men jeg har ikke luktet på disse. Idag skal jeg spille fotballkamp mot Lia, så vi må møtes der klokka halv sju, så blir det kamp vettu! Blir sikkert ikke mer blogging senere, men vi snakkes i morgen ihvertfall. Hadefint!

     
Noen som har prøvd disse før?

En kort videoblogg

Heihei. Nå har jeg da akkurat lastet ned en ny videoblogg til dere, den ble ikke så utrolig lang fordi jeg ikke hadde så mye å si om disse tingene, men det kommer en video snart igjen også. Så vi bare blogges i morgens, så håper jeg at dere liker videoen, hadefint! 

Hva synes du om videoen?

Sliten dag

Heihei. Jeg har egentlig vært utrolig sliten idag, sinnsykt egentlig. Men ihvertfall. Idag har broren min feiret bursdagen hans, så det var jo koselig med hele familien. Det var utrolig koselig igår, vi var og spiste på Peppes Pizza også etter vi hadde spist, gikk vi litt rundt i byen deretter ble vi hentet også koste vi oss rett og slett bare hjemme hos ingerlinn.  Så ble jeg hentet i 1 tiden fordi jeg måtte dusje og stelle meg til bursdagen, også har jeg vært ganske sliten i hele dag, men jaja. Tror jeg skal lage to videoblogger denne uken, hvis jeg har tid og orker. Tror det ihvertfall blir èn. Så dere får bare glede dere, vi snakkes i morgen. Hadefint!


Sorry for sen blogging..

Bikini

Heihei. Jeg har veldig lyst på ny bikini nå, og derfor står det mellom to stk da. Sorry for at jeg ikke fikk blogget igår, var helt utslitt etter fotballkamp. Men iallefall, jeg trenger hjelp om hvilken av disse to bikiniene dere synes er finest. Siden jeg da skal til danmark sammen med fotballaget i mai, må jeg jo kjøpe ny + at det er jo ikkee sååå lenge til sommer. Hehehe, men vi bare snakkes imorgen, hadefint!


Hvilken likte du best? btw: du finner disse to bikiniene på cubus :)

Hudsminke/videoblogg

Heihei. Idag har vi vært på håndballcup med klassen, utrolig gøy men vi tapte mye! Så imorgen skal vi spille fotballkamp, men har ikke så mye annet å si, sorry for at dette innlegget kom så sent, har vært så sliten og sykt støl idag, derfor orket jeg ikke å blogge før nå.Jeg lagde en videoblogg da, håper du liker den. Så snakkes vi imorrgen, hadefint! 

Hva synes du?

Fotballtrening

Heisann. Jeg fikk visst blogget tidligere enn jeg hadde tenkt til. SIden jeg ikke gjør noe spesielt nå,så blogger jeg. Jeg vet at jeg har sagt at jeg synes det er kjedelig med sånne typisk hverdags innlegg, og det synes jeg. Men jeg gjør det jo selv noen ganger også, haha. Men igår og idag har jeg hatt ganske dårlig tid, jeg skal på fotballtrening så får ikke gjort så mye i et innlegg idag, men  imorgen tror jeg at jeg skal legge ut et outfit innlegg igjen. Også blir det kanskje en eller to videoblogger snart, vi bare snakkes så håper jeg at dette ikke ble fòr kjedelig! 
Smile

Heyhei. Idag har jeg ikke gjort så mye egentlig. Har ryddet litt, også rett og slett bare daffet rundt på rommet.. Også dusjet jeg nettopp og nå sitter jeg på rommet igjen, haha. Jeg sitter å hører på sangen Smile - Avril Lavigne. Elsker den! Har fått en del nye favoritt sanger i det siste, men denne er hvertfall på 1.plass. Så skal jeg snart ned å spise middag, deretter se hotel cæsar også slappe av. Vi bare snakkes imorgen folkens, jeg skal på fotballtrening imorgen da, så tror det blir blogging litt senere. Preeekaass! 

Hva synes dere om denne nydelige sangen?(a)

UKM

Heihei. Igår var jeg på ukm og opptredde som dere vet. Jeg sang sammen med venninnen min Julie. Først gikk vi på sceneprøve klokken litt over halv 10, også ble vi hentet og øvet litt til. Så reiste vi til ukm i fire tiden og satt og bare var heeelt sinnsykt nervøs backstage før vi skulle på. Det var utrolig koselig å få møte så mange herlige folk, og det er også sinnsykt gøy å stå på scenen! Det var en utrolig opplevelse! Jeg tok nesten ingen bilder, bare noen få med mobilen min. Men det var bare bilder av da vi var backstage. Jeg og Julie hadde garderobe sammen med Kristin, derfor ble det ingen bilder av noen andre enn oss. Haha. Men sorry for at jeg ikke fikk blogget igår, jeg kom hjem i 10- halv 11 tiden så var jeg så utslitt at det ikke går ann, derfor lagg jeg meg nesten med en gang jeg hadde fått vite hvem som kommer videre. Og, vi kom ikke videre. Men kristin kom videre, og det fortjente hun! Hun er døds flink!! Men jeg er uansett kjempe fornøyd med at vi i det hele tatt fikk være med. Nå har jeg tenkt til å ut en tur, så snakkes vi bare imorgen!


gulljentene mine!


:)


glad og nervøs ja.

Dagens antrekk

Heihei. Idag har jeg da vært hos Julie og øvd. Vi har øvet ganske mye også danset litt, haha. På morgen idag, tok jeg noen bilder til innlegget jeg skulle lage idag. Rakk så vidt å ta noen bilder, men fikk tatt noen da. Tok selfølgelig outfit bilder, som dere sikkert skjønte pga overskriften. Senere skal jeg se på film før jeg legger meg tror jeg, så snakkes vi bare i morgen. Hadefint!


genser fra H&M // skjerf fra ginatricot // bukse fra bikbok // leggvarmere (?) // sko fra kawasaki


Hva synes du om dagens outfit?

Se mer av på bloggen?

Heihei. Nå sitter jeg helt slapp på rommet å ikke gjør en ting! Idag har jeg og Julie vært en tur innom byen for å levere cden med sangen/playbacken vi skal ha på ukm. Så ble vi i byen i ca en time eller noe og reiste hjem til meg. Der øvde vi et par ganger deretter slappet vi bare av egentlig. Men nå har jeg bare et lite spørsmål til dere, hva vil dere se mer av på bloggen? Jeg synes det er utrolig kjedelig med sånne typisk hverdags innlegg egentlig, eller ikke sånn veldig kjedelig men nokså. Synes jo at det er mye gøyere å lese om andre ting, f.ek sminke,klær, se på videoblogger osv. Derfor spør jeg dere om hva dere vil se mer av på bloggen min. Vi snakkes imorgen søtiser!♥

Julie og jeg etter at gutta hadde reist dagen vi hadde filmkveld. Men, hva vil DU se mer av på bloggen min?

Topp tre leppeprodukter

Heihei. Idag har jeg vært hos Julie og øvd idag også. Blir vell bare øving denna uka. Så det er egentlig derfor jeg blogger så sent. Men neste uke tror jeg at jeg begynner å legger ut noen outfiter siden jeg ikke gjør det så ofte. Dette ble et veldig lite innlegg, men gjorde ikke så mye spesielt idag siden måtte øve. Men vi bare snakkes imorgen, hadebra! 

Hva synes dere om videoen?// syns dere jeg burde begynne med mer outfitser?

Lang pause

Heiheeeei. Nå er jeg endelig tilbake igjen! Jeg har savnet å blogge kjempe mye nå, så jeg hadde egentlig lyst til å begynne igjen på onsdag men så tenkte jeg at jeg gidder ikke det, siden det ikke er vits fordi jeg skulle på hytta på torsdag. Så nå er jeg hjemme igjen, og starter å blogge igjen! Jeg har laget mange videoblogger osv, så det blir ganske mange videoblogger på rad. Men også en ting til, jeg kommer til å legge ut flere videoblogger fra nå av. Det sier jeg i en av videobloggene også. Så nå har jeg fått fikset et nytt design, nå er det bare å vente på å ta noen bilder til headeren så er alt klart! Er utrolig fornøyd, så gå innom den herlige, søte, snille og perfekte personen som lagde designet mitt http://sonriente.blogg.no/. Hun har en utrolig bra blogg! Tusen takk Kristin! Nå tenker jeg å legge ut en av videobloggene, snakkes imorra!  

Noen som fortsatt leser bloggen min?:)